Dagens lunch – 130 kr

Öppet måndag–fredag kl. 9:30–13:30. Välkommen!

Vi serverar varje dag minst tre rätter som lunchbuffé. I lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Alla priser på den här sidan är inkl. moms!

Vi kan alltid ordna fläsk-, gluten- och laktosfria alternativ som inte står på menyn.

Dagens sallad    130 kr

Salladsbuffé       110 kr

Dagens soppa     90 kr


Vecka 13
Måndag 24/3

  • Jambalaya med chorizo, kyckling, basmatiris och creme fraiche (L)
  • Smörbakad tilapia med kokt potatis, spenatsås och räkor
  • Quorn- & halloumigryta med basmatiris och koriander
  • Dagens soppa

Tisdag 25/3

  • Stekt fläsk med hemgjorda raggmunkar och rårörda lingon eller löksås och kokt potatis
  • Panerad uer med dillslungad potatis, skagenröra, ärtor och citron (G)
  • Spenat- och ricottafylld cannelloni med ostsås (G/L)
  • Dagens soppa

Onsdag 26/3

  • Öl- och honungsmarinerad kyckling med rostad potatis och citronpepparsås (G)
  • Fisk- och skaldjursgratäng med potatismos och dillmajonnäs
  • Spansk bondomelett med salsa och aioli
  • Dagens soppa

Torsdag 27/3

  • Högrevsgryta med svamp, lök, potatismos och lingon (L)
  • Laxpudding med brynt smör (L)
  • Vegetarisk lasagne med chèvre och tomatsås (G/L)
  • Ärtsoppa med fläsk, senap & örter samt pannkakor med sylt & grädde (G/L)

Fredag 28/3

  • Helstekt fläskytterfilé med potatisgratäng, rödvinssås och café de Paris-smör (L)
  • Havets Wallenbergare med brynt smör, ärtor, citron och potatismos
  • Quesadillas med pico de gallo och ostcreme (G/L)
  • Dagens soppa

Vecka 14
Måndag 31/3

  • Panerad kyckling med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis (G)
  • Tapenadbakad uer med tomatsås, potatismos och basilika (L)
  • Polentabiffar med tomatsås, stekt potatis och aioli
  • Dagens soppa

Tisdag 1/4

  • Stekt fläsk med hemgjorda raggmunkar och rårörda lingon eller löksås och kokt potatis
  • Mjölstekt tilapia med brynt smör, rostade betor, kapris och rostad potatis (G/L)
  • Palak paneer med basmatiris och koriander (L)
  • Dagens soppa

Onsdag 2/4

  • Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon (L)
  • Stekt strömming med brynt smör, potatismos, lingon och citron (G/L)
  • Panerad zucchini med potatismos, tångkaviarröra och citron (G/L)
  • Dagens soppa

Torsdag 3/4

  • Nattbakad kalvtritip med rösti, skysås och haricots verts
  • Asiatisk fiskgryta med grönsaker, kokos, basmatiris och koriander
  • Gratinerad vegfärslåda med tomat- och löksallad (L)
  • Ärtsoppa med fläsk, senap & örter samt pannkakor med sylt & grädde (G/L)

Fredag 4/4

  • Italiensk porchetta, potatismos smaksatt med tryffel och rödvinsås (L)
  • Skaldjurswok med nudlar, sesamaioli och koriander (G)
  • Morotsbiffar med klyftpotatis och tzatziki (L)
  • Dagens soppa

Information om allergener
Efter varje rätt finns angivet de två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU så som ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 300 kr och som laddas med 1 430 kr.
Take away, dvs hämtmat i låda, 30 kr per hg exklusive sallad inkl. smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.